Setmana de l’Art’22

Participem per segon any consecutiu a la Setmana de l’Art organitzada pel Gremi de Galeries d’Art de Catalunya.

Entre el 17 i el 25 de novembre de 2022, tindrà lloc la segona edició de la Setmana de l’Art a Catalunya, una iniciativa destinada a donar relleu i crear llaços entre les entitats que treballen les arts visuals de tot el territori.

Aquesta segona edició vol aplegar en un mateix projecte entitats públiques i privades amb uns objectius comuns: visibilitzar les arts visuals de tot el territori i arribar a nous públics. Així mateix, donar a conèixer la programació en arts visuals de tot el territori i crear una setmana que sigui identificada com a Festival de les arts visuals de tota Catalunya.

Organitzat per Galeries d’Art de Catalunya (GAC), la Setmana de l’Art a Catalunya respon a la necessitat de promoure les galeries d’art, així com museus i fundacions del seu entorn, mitjançant una programació específica i de qualitat que doni visibilitat més enllà de la seva població i arribin a nous públics.

Durant aquesta setmana organitzem aquestes activitats:

Divendres 18 de novembre, a les 17h un tècnic del Gremi de Galeries farà una visita guiada gratuïta als tres espais de Sant Cugat.

D’altra banda, el director de la Sala Rusiñol, Ignasi Cabanas, realitzarà dues visites comentades de l’exposició col·lectiva que tenim exposada durant tot el mes de novembre.

Aquestes són les dates i els horaris de les activitats:

Totes tres activitats són gratuïtes. Si et vols inscriure, truca’ns al 93 675 47 51 o envia un mail a info@salarusinyol.net i et reservem plaça.

Leave a Comment