Inauguració Manel Bosch

Amics I familiars així com clients i socis de la Sala Rusiñol van assistir en directe a la inauguració de l’exposició de Manel Bosch.

Ignasi Cabanas, director de la Sala Rusiñol, inicia els parlaments tot introduïnt algunes pinzellades sobre l’obra d’aquest pintor que té en els paisatges, les marines i els temes urbans el seu univers pictòric on la llum i el color tenen tot el protagonisme.

A continuació, Neus Colet (artista i amiga personal de M. Bosch) va ser l’encarregada de comentar el treball que en aquests moments s’exhibeix a la galeria d’art.

Colet destaca que Manel Bosch és un gran dibuixant i que té la passió de la pintura perquè la porta a la sang. Al pintor li agrada la pintura a plein air i sempre està a la recerca de llocs que siguin per ell inspiradors (Menorca, la Costa Brava, les grans ciutats).

També explica que treballa a la perfecció l’aigua i els seus reflexos. Per ella, Manel Bosch és un artista amb molt ofici i gran sensibilitat.

Arribat el torn del pintor, explica que ell es considera un pintor paisatgista però que li agrada variar. Del paisatge passa a les marines o als temes urbans perquè el fet de canviar l’estimula ja que varien les llums i el colors. Igualment destaca que el secret d’un pintor és l’observació.

L’exposició romandrà oberta al públic fins dimarts 31 d’octubre. Si pots passar per la Sala Rusiñol (C/.Santiago Rusiñol, 52. Sant Cugat) serà una bona forma de descobrir aquest artista. D’altra banda, també pots entrar al nostre web salarusinyol.net

One thought on “Inauguració Manel Bosch”
Leave a Comment