La Sala Rusiñol amb CARLES CABANAS al festival “Lumínic” de fotografia

“Terres” -enllosats, mosaics, llambordes- és el títol de la mostra

Dijous 9 de juny a les 19h la Sala Rusiñol ha inaugurat l’exposició de CARLES CABANAS  “Terres” -enllosats, mosaics, llambordes- amb la que participa al festival de fotografia Lumínic que des del 2019 impulsa la fotografia d’autor.

L’exposició ha estat presentada per la historiadora i crítica d’art Imma Pueyo així com pels directors del Festival.

A l’exposició es poden veure una sèrie de 12 fotografies on l’artista ens fa descobrir la bellesa amagada dels terres. Com ell mateix explica: “A vegades, les estructures de les ciutats, amb la seva càrrega de ciment, ferro i altres elements que les configuren, se’ns poden fer feixugues, opressives i fins i tot desagradables. Però hi ha moments que caminant pels seus carrers, places, visitant esglésies, baixant escales o simplement anant de passeig, si m’entretinc a mirar el terra per on passo, s’hi poden veure —amb la complicitat de llums i ombres, dels colors, del dibuix de l’enllosat o fins i tot d’algun bassal de pluja— un reguitzell de formes, colors i textures que ens fan descobrir la seva bellesa amagada i a la vegada reconciliar-nos amb elles.” 

Un nombrós públic ha pogut gaudir d’aquesta col·lecció de fotografies que ens traslladen a diversos racons del món.

L’exposició romandrà oberta al públic, dins l’horari habitual de la galeria, fins el 17 de juliol, data en què es clausura el festival.

Pots veure l’exposicó al complet aquí

Leave a Comment