Setmana de l’Art 2021

Participem a la Primera Edició de la Setmana de l’Art organitzada per les GAC (Galeries d’Art de Catalunya)

Tenim el plaer d’anunciar-te que el pròxim 25 de novembre comença la primera edició de la Setmana de l’Art a Catalunya. Un projecte destinat a donar relleu a les arts visuals de tot el territori.  

Posicionar l’art com un element central de l’ecosistema cultural, fomentar-lo entre les noves generacions, afavorir la interrelació entre els agents expositius públics i privats i subratllar el paper rellevant que les galeries d’art tenen com a transmissors dels seus valors formatius, són els tres eixos sobre els quals pivota la Setmana de l’Art a Catalunya. A banda de les galeries d’art associades que s’estenen arreu del territori, la Setmana de l’Art comptarà amb la participació d’una cinquantena de museus, fundacions i centres d’art.

Entre dijous 25 de novembre i divendres 3 de desembre, la Setmana de l’Art a Catalunya constarà de més d’un centenar de propostes en diferents formats. Hi haurà exposicions en galeries, museus, fundacions i centres d’art, tant de titularitat pública com privada. Entre els actes que fomenten l’apropament de l’art al públic de forma més directa hi ha un programa de rutes per itineraris artístics, així com presentacions, diàlegs i conferències.

A la Sala Rusiñol hem organizat diverses activitats gratuïtes a les quals hi estàs convidat:

Dijous 25 – Divendres 26 – Dissabte 27 preus especials a l’exposició “Black Friday”

Dimarts 30 de novembre a les 17:00h: Visita guiada a l’exposició de l’artista Miquel Cabanas (1916-1995) a càrrec del seu fill Ignasi Cabanas, descoberta del bust de l’artista als jardins del Reial Monestir de Sant Cugat i visita al claustre.

Dimecres 1 de desembre a les 17:00h: Visita guiada a l’exposició de l’artista Miquel Cabanas (1916-1995) a càrrec del seu fill Ignasi Cabanas i a l’espai dedicat a l’estudi i obra de l’artista a la Fundació Cabanas.

Dijous 2 de desembre a les 19:00h: Inauguració de l’exposició Miquel Cabanas “Cloenda del 35 aniversari Sala Rusiñol” amb lectura de poemas de l’artista a càrrec del rapsode Jordi Franquesa. Comentari criticó de Josep M. Cadena. Comptarem amb l’assistència de la Regidora de Cultura de Sant Cugat Sra. Esther Madrona.

Divendres 3 de desembre a les 17:30h: Visita guiada per les tres galeries d’art de Sant Cugat a càrrec de Rafa Burgos, guia especialitzat en art i cultura.

Et convidem a visitar la web de la Setmana de l’Art a Catalunya: www.setmanadelart.com

Desitgem que gaudeixis molt de l’Art a Catalunya!

Leave a Comment