Inauguració Josep M. Solà (17 setembre 2020)

Dijous 17 de setembre, i coincidint amb la campanya “Les galeries d’art de Catalunya t’obren la porta”, hem inaugurat l’exposició de l’artista  Josep M. Solà.

Ha estat una inauguració especial ja que l’hem retransmès en directe per Instagram. És la primera vegada que ho hem fet així i ha estat tot un èxit. Fins que l’actual situació sanitària no millori serà el sistema amb què presentarem les exposicions. Durant els dies en què l’exposició romangui oberta podeu vistar-nos físicament ja que la Sala Rusiñol és un espai segur.

 

 

 

Josep M. Cadena: “ A les obres de Josep M. Solà el que hi ha és la vida tal com creix, tal i com es manifesta a la natura. Si observem els quadres, veiem que hi ha quelcom més que la figuració. Hi ha el sentiment de l’ésser humà”.

 

 

 

 

 

 

I continua Cadena: “Josep M. Solà ens ajuda a trobar la bellesa i l’existència. El ser nosaltres mateixos qui ens manifestem a través de la pintura. A la seva obra hi ha la veritat que ha d’haver-hi dins l’art”.

 

 

 

 

“Jo m’explico amb el pinzell”, diu l’artista. “He fet més de 100 exposicions, la primera d’elles quan tenia 16 anys. En aquest camí he après que el que m’agrada és pintar paisatges i quan trobo més sentit de representativitat és en el contrallum, d’aquí el títol de l’exposició”.

 

 

 

 

Josep M. Solà explica que fa fotos del lloc perquè fa una obra molt detallista i la foto li serveix per fixar el temps. “L’emoció de trobar el moment, però, me l’emporto a casa i el tinc a la ment de quan vaig quedar extasiat”. Seguidament s’obre un petit torn de preguntes on vam descubrir que les seves influències són bàsicament la pintura olotina o que les estacions de l’any que més  l’interessen a l’hora de pintar són la tardor i la primavera.

 

 

 

MÉS FOTOS DEL VERNISSATGE

 

 

 

 

2 thoughts on “Inauguració Josep M. Solà (17 setembre 2020)”
  1. Hey there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m
    trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m
    not seeing very good success. If you know of any please share.
    Appreciate it! I saw similar article here: Auto Approve List

Leave a Comment