Inauguració Abel Florido (15 octubre 2020)

Ignasi Cabanas, director de la Sala Rusiñol, dona la benvinguda a tots els que estan seguint per Instagram la inauguració de l’exposició “De civitate Dei” d’Abel Florido. Aquesta és la segona exposició que inaugurem per aquesta via ja que davant l’actual situació sanitària hem canviat el format de les nostres inauguracions. La Sala Rusiñol continua amb el seu horari habitual i els visitants poden gaudir de les exposicions amb total normalitat ja que som un espai segur.

 

 

 

Josep M. Cadena: “Abel Florido, a les seves obres, deixa de manifest una societat que va i ve, que circula, que es relaciona… elements que ara, per la situació que vivim,  tenim a la nostra imaginació. L’art però, ens pot ajudar a solucionar-lo perquè ens ensenya com anar cap al passat i cap al futur”.

 

 

 

 

 

El present és un impàs, continua Cadena. Tot s’està construïnt.  La societat es pensava que tot estava estabilitzat però no és així i la situació actual ho corrobora. I Abel Florido, mitjançant les seves obres, ens recorda que l’activitat individual surt de l’activitat col·lectiva. L’individu necesita interactuar amb la societat.

 

 

 

I finalitza la seva intervenció animant tothom a desplaçar-se fins la galeria per gaudir de les obres del natural ja que per ell és una col·lecció que mira al passat i ens projecta cap el futur.

 

 

 

 

Arriba el torn de l’artista. Abel Florido recorda que l’any 2016 ja va fer una exposició individual a la Sala Rusiñol. Explica que a aquesta exposició trobareu temes de Nova York, Londres, Barcelona i Sant Cugat dins l’estil que el caracteritza ja fa més de 20 anys: temes urbans on fuig del color, la qual cosa el fa  diferent i atorga personalitat.

 

 

 

MÉS FOTOS DEL VERNISSATGE

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment