“El Gran Verd” d’Azcón

Compromès amb la sostenibilitat i la conservació del planeta, Carles Azcón (Camberra, Austràlia 1982) presenta, el proper dijous 4 d’abril a les 19h, a la Sala Rusiñol, una col·lecció d’obres que captiven l’esperit. A través del seu característic estil, Azcón ens transporta a paisatges majestuosos i escenes vibrants on la natura es revela en tota la seva grandesa. Però no només ofereix una oda a la bellesa natural, sinó que també fa una crida a la consciència sobre la crisi climàtica i al paper que juga l’art com a catalitzador del canvi social.

L’exposició va acompanyada d’una iniciativa ecològica amb la que volem demostrar el compromís amb aquesta causa: per cada quadre venut plantarem un arbre en un espai públic de la nostra ciutat. Convidem a tots els amants de l’art i a aquells preocupats pel futur del nostre planeta a unir-se.  Junts, podem treballar cap a un futur més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Presidirà l’acte l’alcalde de Sant Cugat, l’Il·lustríssim Sr. Josep M. Vallès.

La presentació anirà a càrrec de l’artista i crítica d’art ANNA TAMAYO YMBERT.

US HI ESPEREM!

Aquí pots veure tota la col·lecció.

4 thoughts on ““El Gran Verd” d’Azcón”
Leave a Comment