“Passejades” d’Abel Florido a partir del 8 de febrer

Abel Florido és un pintor amb empenta creativa. Mitjançant un traç espontani però segur i un ús dinàmic dels enquadraments, aporta una visió fresca i directa de les principals artèries de les ciutats i els seus vianants.

Estima la ciutat i ens la presenta en blanc i negre, que combina perfectament amb petites zones de color, per a oferir-nos uns quadres que retraten el nostre dia a dia i que, a la vegada, ens fan reflexionar sobre el mateix.

La inauguració serà el proper dijous dia 8 de febrer a les 19:00 h. La presentació anirà a carrèc de la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sant Cugat, Núria Escamilla, i de la germana de l’artista M. Dolors Florido.

Si no pots assistir presencialment, pots seguir l’acte per Instagram. T’esperem!

5 thoughts on ““Passejades” d’Abel Florido a partir del 8 de febrer”
Leave a Comment