Berenar a la Sala Rusiñol amb Domènech i Sánchez

Aquest dijous dia 25 ha tingut lloc el Tercer Berenar amb Pintors que organitzem a la Sala Rusiñol.

Es tracta d’una iniciativa que vam encetar la passada temporada amb la intenció d’acostar l’art i els artistes a públics de totes les edats mentre berenem.

En un món com l’actual on la virtualitat juga un paper molt important, volem donar valor al contacte personal i establir vincles entre nens, joves i adults amb el nostre espai d’art i els nostres artistes.

En aquesta ocasió l’artista Domènech i Sánchez, aprofitant que està presentant el seu darrer treball a la nostra galeria, ha tingut la generositat de mostrar en directe a tots els presents la seva particular forma de treballar i que podeu veure resumida en aquest video.

Esperem que us agradi!

2 thoughts on “Berenar a la Sala Rusiñol amb Domènech i Sánchez”
Leave a Comment