50 anys de pintura de Domènech i Sánchez

De l’11 de gener al 6 de febrer

És amb gran plaer que compartim amb vosaltres la notícia emocionant de la inauguració de l’exposició de l’artista Domènech i Sánchez, que ens convida a submergir-nos en un viatge visual ple de significat i profunditat artística. 

Amb motiu de commemorar els 50 anys de la seva dedicació a l’art, l’artista ha decidit celebrar aquesta fita significativa amb una exposició única i especial.

Aquesta exposició excepcional vindrà acompanyada d’una oportunitat igualment especial: preus especials i exclusius per aquesta ocasióÉs un gest de gratitud i reconeixement a tots aquells que han acompanyat l’artista en aquest viatge extraordinari, marcant mig segle de dedicació i inspiració.  

Et convidem a unir-te amb nosaltres a aquesta celebració!

2 thoughts on “50 anys de pintura de Domènech i Sánchez”
Leave a Comment