Inaugurem “Una vida entre dos oceans” de Koyama

Coincidint amb les dates properes a Nadal, hem inaugurat una exposició especial amb els treballs més recents de l’artista japonès afincat a Catalunya, SHIGEYOSHI KOYAMA.

Però no només hem presentat la seva obra més actual sinó que també ho hem fet amb el llibre “Koyama. Una vida entre dos océanos” i hem tingut la sort de comptar amb la presència del seu autor, MIQUEL MANZANO, qui, de primera mà, ens ha explicat molts aspectes del volum.

Per la seva part, l’artista també ha volgut adreçar unes paraules als assistents i ho ha volgut fer en la seva llengua, el japonès. La seva filla, Yasuko Tojo, ha estat l’encarregada de traduir-nos tot allò que el seu pare havia preparat amb tanta emoció per una ocasió com aquesta.

La comunitat japonesa també ha volgut estar present a la inauguració i per això hem agraït molt l’assistència de la Sra. Aiko, professora d’art de l’Escola Japonesa de Barcelona, ubicada a Sant Cugat.

A la inauguració ha assistit un nombrós públic que ha pogut tenir un exemplar del llibre dedicat pel mateix artista.

Aquí us deixem algunes imatges i un video que resumeix la tarda:

Pots veure tota la col·lecció aquí

Leave a Comment