Hem berenat amb KATERINA Alavedra-Duchoslav

El projecte “Berenars a la Sala Rusiñol” és una iniciativa que vam arrencar la passada temporada i amb la que volem crear una experiència atractiva per públics de totes les edats. L’objectiu és formentar l’interès i apreciació de l’art en nens i adults, mentre berenem, així com proporcionar un espai on poder aprendre i gaudir alhora.

En aquesta ocasió hem fet el segon berenar “Berenar amb Katerina Alavedra-Duchoslav” que és l’artista de l’exposició que tenim en aquest moment.

Mentre berenem, ens ha parlat de la vessant més personal del seu treball i també hem pogut veure en directe una petita mostra de la seva tècnica.

Amb aquesta iniciativa volem promoure el contacte personal amb l’artista i la galeria d’art en un moment com l’actual en què és fàcil perdre’s en la virtualitat. Igualment, el contacte personal pot afavorir la comprensió i l’apreciació de l’art ja que es poden transmetre emocions, idees i detalls que no es poden captar a través d’una pantalla.

Conscients que les tecnologies digitals i internet han ampliat l’accés a obres d’art a través de plataformes en línia i visites virtuals, no poden substituir completament l’experiència física de veure les obres en persona.

Aquest segon berenar ha estat un gran èxit d’assistència. Adults i nens han passat una estona agradable mentre aprenien.

També volem agrair a la geladeria Criíms de Sant Cugat la seva col·laboració. Els gelats són boníssims!

2 thoughts on “Hem berenat amb KATERINA Alavedra-Duchoslav”
Leave a Comment