Hem berenat amb KATERINA Alavedra-Duchoslav

El projecte “Berenars a la Sala Rusiñol” és una iniciativa que vam arrencar la passada temporada i amb la que volem crear una experiència atractiva per públics de totes les edats. L’objectiu és formentar l’interès i apreciació de l’art en nens i adults, mentre berenem, així com proporcionar un espai on poder aprendre i gaudir alhora.

En aquesta ocasió hem fet el segon berenar “Berenar amb Katerina Alavedra-Duchoslav” que és l’artista de l’exposició que tenim en aquest moment.

Mentre berenem, ens ha parlat de la vessant més personal del seu treball i també hem pogut veure en directe una petita mostra de la seva tècnica.

Amb aquesta iniciativa volem promoure el contacte personal amb l’artista i la galeria d’art en un moment com l’actual en què és fàcil perdre’s en la virtualitat. Igualment, el contacte personal pot afavorir la comprensió i l’apreciació de l’art ja que es poden transmetre emocions, idees i detalls que no es poden captar a través d’una pantalla.

Conscients que les tecnologies digitals i internet han ampliat l’accés a obres d’art a través de plataformes en línia i visites virtuals, no poden substituir completament l’experiència física de veure les obres en persona.

Aquest segon berenar ha estat un gran èxit d’assistència. Adults i nens han passat una estona agradable mentre aprenien.

També volem agrair a la geladeria Criíms de Sant Cugat la seva col·laboració. Els gelats són boníssims!

6 thoughts on “Hem berenat amb KATERINA Alavedra-Duchoslav”
  1. Hi! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
    I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
    If you know of any please share. Thank you!
    You can read similar text here: Scrapebox List

  2. Wow, incredible weblog layout!
    How long have you ever been running a blog for? you
    make running a blog glance easy. The total glance of your site
    is great, let alone the content! You can read similar here prev next and
    it’s was wrote by Elinor83.

Leave a Comment