Alícia Grau presenta “La innocència de la mar”

El proper dijous dia 13 a les 19h estàs convidat a la inauguració. Presentarà l’exposició l’artista Katerina Alavedra-Duchoslav.

Alícia Grau (Barcelona, 1955) va començar la seva formació artística a l’assistir a l’Escola d’Arts i Oficis a primerenca edat. Un cop graduada, va començar la seva carrera professional. Des de llavors ha aconseguit crear un corrent artístic entre els artistes de la seva generació i la seva obra està repartida per tot el món.

El seu estil ha estat definit pels crítics d’art com inconfusible per la seva tècnica de dibuix i el seu ús mesurat dels pigments que dóna solidesa compacta a les textures de les seves teles. La seva pintura impressionista i el seu treball són formats amb una meticulosa construcció a base de successives capes de color.

Té, a més, la capacitat innata de captar l’espontaneïtat humana a través dels seus retrats. La temàtica infantil és una de les seves fortes, que al costat de bodegons i escenes urbanes posen en relleu la seva sensibilitat pels detalls petits.  

Alícia Grau disposa de la difícil facilitat per a captar pictòricament l’espontaneïtat humana. Ella ha escollit el món infantil, aquell en què nens i nenes acostumen a manifestar els sentiments que els hi neixen, aquells que són nous per a ells i que els sosprenen a mesura que els experimenten. I sempre busca posar de relleu els sentiments més positius, aquells que condueixen a l’exaltació de les virtuts d’unes personalitats en formació. Així, a la seva obra plasma el reducte de la innocència primera on  l’emoció resulta compartida i agradablemente trasmesa i ho fa posant de manifest el seu entusiasme per la veritat en tota acció humana pintant nens i nenes en les seves accions més naturals tot captant els seus movimients més espontanis.

Pots veure l’exposició al complet aquí

Leave a Comment