Alícia Grau presenta “La innocència de la mar”

El proper dijous dia 13 a les 19h estàs convidat a la inauguració. Presentarà l’exposició l’artista Katerina Alavedra-Duchoslav.

Alícia Grau (Barcelona, 1955) va començar la seva formació artística a l’assistir a l’Escola d’Arts i Oficis a primerenca edat. Un cop graduada, va començar la seva carrera professional. Des de llavors ha aconseguit crear un corrent artístic entre els artistes de la seva generació i la seva obra està repartida per tot el món.

El seu estil ha estat definit pels crítics d’art com inconfusible per la seva tècnica de dibuix i el seu ús mesurat dels pigments que dóna solidesa compacta a les textures de les seves teles. La seva pintura impressionista i el seu treball són formats amb una meticulosa construcció a base de successives capes de color.

Té, a més, la capacitat innata de captar l’espontaneïtat humana a través dels seus retrats. La temàtica infantil és una de les seves fortes, que al costat de bodegons i escenes urbanes posen en relleu la seva sensibilitat pels detalls petits.  

Alícia Grau disposa de la difícil facilitat per a captar pictòricament l’espontaneïtat humana. Ella ha escollit el món infantil, aquell en què nens i nenes acostumen a manifestar els sentiments que els hi neixen, aquells que són nous per a ells i que els sosprenen a mesura que els experimenten. I sempre busca posar de relleu els sentiments més positius, aquells que condueixen a l’exaltació de les virtuts d’unes personalitats en formació. Així, a la seva obra plasma el reducte de la innocència primera on  l’emoció resulta compartida i agradablemente trasmesa i ho fa posant de manifest el seu entusiasme per la veritat en tota acció humana pintant nens i nenes en les seves accions més naturals tot captant els seus movimients més espontanis.

Pots veure l’exposició al complet aquí

6 thoughts on “Alícia Grau presenta “La innocència de la mar””
 1. Woah! I’m really loving the template/theme of this site. It’s simple,
  yet effective. A lot of times it’s difficult to get that
  “perfect balance” between user friendliness and appearance.
  I must say that you’ve done a awesome job with this.
  Also, the blog loads super quick for me on Opera.

  Exceptional Blog! I saw similar here: sklep internetowy
  and also here: najlepszy sklep

 2. Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News.
  Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Cheers I saw similar here: Ecommerce

 3. Thanks , I’ve recently been searching for info about this topic for ages
  and yours is the greatest I have found out till now.
  However, what in regards to the conclusion? Are you sure in regards to the supply?
  I saw similar here: Sklep online

 4. Hello there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very
  good gains. If you know of any please share. Thank you!
  You can read similar art here: Sklep online

Leave a Comment