Inauguració C. Magem

Un nombrós públic ens acompanyà durant la presentació.

Dijous 8 de setembre ha estat el dia amb el que hem donat per iniciada la temporada d’exposicions 2022-2023. Carme Magem és l’artista amb la que hem començat el curs i l’acollida ha estat del tot satisfactòria.

Un més que nombrós públic (amics, familiars, clients i socis del club de Fons d’Art de la Sala Rusiñol) s’ha aplegat entorn del treball d’aquesta artista de llarga trajectòria però que, per primera vegada, exposa a la nostra galeria d’art.

Ignasi Cabanas ha obert l’acte i ha remarcat el gran nivell de treball de l’artista així com ha donat la benvinguda a tots el presents i a tots els que segueixen les nostres inauguracions a través d’Instagram.

Tot seguit, l’escriptora Imma Cortina ha estat l’encarregada d’aprofundir en l’univers femení de Carme Magem.

Cortina ha destacat la bellesa, no només dels rostres, sinó la de les textures, dels manuscrits, dels papers amb història que empra a le seves composicions. Més enllà de l’aspecte tècnic, destaca que el primer que la va captivar va ser la força de les mirades. Són mirades que parlen de somnis, de pensaments, que transmeten serenor, tristor, melangia…. Parlen de molts sentiments i emocions.

I totes aquestes mirades que ens fan sentir emocions diverses ens diuen que hi ha vides darrera d’aquests personatges.

Durant el seu parlament, s’ha establert una interessant conversa amb l’artista qui ha explicat que quan decideix com serà el personatge protagonista del seu treball, ha destacat que és molt important que existeixi un vincle tant pel que fa a l’aspecte pictòric del rostre com pel fet de què tingui una trajectòria, una ideologia, que estigui vinculat amb alguna vivència personal…

L’exposició romandrà oberta al públic fins dimarts 4 d’octubre. Si pots passar per la Sala Rusiñol (C/.Santiago Rusiñol, 52. Sant Cugat) serà una bona forma de descobrir aquesta artista. D’altra banda, també pots entrar al nostre web salarusinyol.net

One thought on “Inauguració C. Magem”
Leave a Comment