Inauguració exposició Mateo

Dijous 9 de setembre a les 19 h hem inaugurat l’exposició de Mateo “Relats de l’interior”

Amics i clients ens han acompanyat durant la inauguració. Gràcies a tots!

Hem donat inici a la Temporada 2021-2022 amb la inauguració de l’exposició de Joaquín Mateo “Relats de l’interior”. Aquesta col·lecció de pintura, que recull el seu treball més recent, no deixa indiferent a ningú per la tècnica amb que resol les seves composicions (tècniques mixtes i collage) així com pels temes (interiors domèstics) on els objectes quotidians (tasses, llibres, diaris, flors…) tenen tot el protagonisme evocant un espai íntim per a la reflexió. Tampoc poden deixar de banda l’excel·lent ús que fa de la llum, generalment provinent d’una finestra, tot jugant amb els conceptes interior/exterior.

Un bon nombre de seguidors de la seva obra s’han aplegat a la Sala Rusiñol per poder conèixer l’artista i sentir de prop les seves explicacions així com el comentari crític del reconegut periodista i crític d’art Josep M. Cadena.

L’acte l’ha iniciat Ignasi Cabanas, director de la Sala Rusiñol qui, després de donar la benvinguda a tots els assistents i a l’artista, ha volgut recordar que aquest any estem celebrant el nostre 35è aniversari. Tot seguit ha estat el torn de la crítica, on Josep M. Cadena ens ha traçat un perfil de l’autor. Per cloure, l’artista s’ha adreçat al públic i ens ha parlat sobre el seu art i el sentit dels objectes que hi formen part.

Aquí trobaràs el vídeo sencer de la inauguració:

La inauguració, com ja és habitual a la nostra galeria d’art, també es pot seguir en directe per instagram. Així que si per futures ocasions vols seguir-nos en directe, pots fer-ho al nostre perfil https://www.instagram.com/salarusinyol/

Un cop finalitzada la presentació, i com és habitual al nostre espai, sortegem una obra original de l’artista entre tots els assistents. Aquí tens el vídeo del sorteig on coneixeràs qui ha estat l’afortunat/da en aquesta ocasió.

Més moments de la inauguració:

Leave a Comment