Vernissatge Exposició Nadal 2017 (1 desembre 2017)

 

Ja tenim la nostra clàssica Exposició de Nadal: “Ara és el moment”. Per aquesta ocasió, enguany, la Sala Rusiñol aplega cinc pintors: Albert Alís, Josep Cruañas, Fabio Hurtado, Benet Sarsanedas i en Manuel Ruiz Ortega. En la introducció, l’Ignasi Cabanas en nom de tots ens desitja un Bon Nadal!

 

 

 

 

 

En el succeir-se de les nostres exposicions canvien els pintors, fins i tot poden ser uns quants formant una mostra col·lectiva. Però el “crític d’art” no canvia mai i sempre és un mateix: en Josep Mª Cadena. Ell ens fa una presentació dels 5 artistes…

 

 

 

En Cadena posa el pensament en el Nadal i també en les circumstàncies tan mogudes del moment. «Vivim un moment de moltes variacions, però l’art segueix com sempre. Avui l’art a la Sala Rusiñol es manifesta en la forma i en el color de cinc artistes».

 

 

 

 

Heus aquí algunes “pinzellades” de cada pintor: «Albert Alís ens transmet amb la mobilitat del seu color com l’aire és vida; Josep Cruañas descriu les ciutats europees i ens agermana a tots en una voluntat de progrés cívic; Fabio Hurtado busca en el passat l’alegria del viure i un amor per l’elegància; Benet Sarsanedas, dens i sòlid en els seus colors plens de contundència, és, a la vegada, un esperit delicat i pur com el vol d’un ocell de bosc. Finalment, tenim el mestre Ruíz Ortega, virtuós intèrpret de la llum com origen de l’existència» (de la ressenya d’en Josep Mª Cadena).

 


 

 

 

 

Albert Alís tiene unas palabras en nombre de todos los artistas. «Me preguntaba: —¿Quién más habrá? ¡Sarsanedas, Ruiz Ortega, Fabio Hurtado y Cruañas! Me siento honorado entre todos ellos; me siento más que bien acompañado. Admiro mucho a cada uno de ellos. ¿Sensibilidad? Cada uno aporta su mirada, con sinceridad. ¡Donde verdaderamente se unta el pincel es en el corazón!».

 

  

MÉS FOTOS DEL VERNISSATGE

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Vernissatge Exposició Nadal 2017 (1 desembre 2017)”
  1. Wow, superb weblog format! How long have you been running a blog for?
    you make blogging look easy. The total glance of your site is wonderful, as
    smartly as the content material! You can see similar here e-commerce

Leave a Comment