“La propera”: 25 pintors gaudint… l’eternitat

La Sala Rusiñol segueix homenatjant tots els pintors que l’han ajudat a esdevenir la “Sala Rusiñol”. Les exposicions “Miquel Cabanas. Cal aprofitar la travessia” i, més recentment, “Torna Calsina… 25 ANYS” han estat com el trets de sortida de les nostres celebracions.

Com ells, altres artistes han travessat ja el llindar del temps. Però la bellesa de les seves obres és perenne. També són perennes les ànimes dels creadors, i el seu esperit roman plasmat en llurs treballs. Desitgem deixar-ne testimoni amb l’exposició “25 pintors gaudint… l’eternitat” (divendres, 3 de juny; 19:30 h.).

2 thoughts on ““La propera”: 25 pintors gaudint… l’eternitat”
  1. Wow, amazing blog structure! How lengthy have you
    ever been running a blog for? you made blogging glance easy.

    The full look of your website is fantastic, as smartly
    as the content! You can see similar: dobry sklep and here sklep

Leave a Comment