Alavedra-Duchoslav guia una visita a la seva exposició

02-katia-visita

El dijous dia 16 de setembre, a les 11 h. del matí, la Katerina Alavedra-Duchoslav oferí una visita guiada de la seva exposició “Nostàlgia?” . Van ser nombrosos els amics i seguidors de la seva obra que vingueren a la Sala Rusiñol per a saludar-la i per a conèixer-la una mica més en profunditat.

01-katia-visita1La Kàtia inicià la sessió introduint unes pinzellades de la seva biografia. Ens va parlar dels seus orígens txecs, de l’exili familiar a Suïssa, dels seus estudis de comerç i art, com també de la seva posterior i definitiva estada a Sant Cugat, on  va exposar per primera vegada l’any 1999.
03-katia-visita La pintora comentà detalladament quadre per quadre, tot situant-nos geogràficament a cadascun dels racons pintats, així com comentant algunes d eles vivències a l’hora de seleccionar l’enfocament dels temes. També ens donà algunes pinzellades pel que fa a la tècnica que empra i els efectes de llum, matisos… que aconsegueix.
4 thoughts on “Alavedra-Duchoslav guia una visita a la seva exposició”
  1. Howdy I am so excited I found your site, I really found you by accident, while I was looking on Google
    for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thanks for
    a tremendous post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will
    be back to read more, Please do keep up the great b.
    I saw similar here: Najlepszy sklep

Leave a Comment