Arrenca el nou projecte “Berenars a la Sala Rusiñol”

El projecte “Berenars a la Sala Rusiñol” és una iniciativa amb la que volem crear una experiència atractiva per públics de totes les edats. L’objectiu és formentar l’interès i apreciació de l’art en nens i adults, mentre berenem, així com proporcionar un espai on puguin aprendre i gaudir alhora.

Volem promoure el contacte personal amb l’artista i la galeria d’art en un moment com l’actual en què és fàcil perdre’s en la virtualitat. Igualment, el contacte personal pot afavorir la comprensió i l’apreciació de l’art ja que es poden transmetre emocions, idees i detalls que no es poden captar a través d’una pantalla.

Conscients que les tecnologies digitals i internet han ampliat l’accés a obres d’art a través de plataformes en línia i visites virtuals, no poden substituir completament l’experiència física de veure les obres en persona.

El primer d’aquests berenars ha estat dijous dia 8 de juny a les 17:30 h. En aquesta ocasió hem fet un “Berenar amb Nacho Amor” que és l’artista de l’exposició que tenim en aquest moment.

Volem que tingueu ben present que aquesta activitat és oberta a tothom i que el nostre objectiu és acostar l’art a les persones mentre passem una estona agradable.

Aquí us deixem algunes imatges de la tarda que, d’altra banda, ha estat tot un éxit.

Gràcies a tots els que heu participat!!

També podeu veure la notícia que ha publicat Televisió Sant Cugat.

Leave a Comment