Inauguració Tatiana Blanqué

L’exconsellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Àngels Ponsa, ha presentat l’exposició.

Per segona vegada (l’anterior va ser a l’abril del 2018) l’artista santcugatenca Tatiana Blanqué presenta el seu darrer treball a la galeria d’art Sala Rusiñol.

La recerca de la “raó de ser” queda reflectida a cadascuna de les seves col·leccions. La seva necessitat per trobar sempre una sortida i la seva persistència a entendre com el nostre entorn ens pot afectar tan directament, i nosaltres a ell, ha estat i segueix sent el seu “life motive”.

La natura, que forma part directa de la seva vida,  li ofereix la possibilitat d’endinsar-se als seus pensaments. La seva puresa, la seva autèntica nuesa, la seva capacitat de convivència, el seu ordre desordenat, el seu “semisorollós” silenci, la sensació de solitud recollida, la seva llum, les seves ombres…. Tot interpretat sobre espais blancs atemporals on només s’explica allò que cadascú vulgui llegir. Escenografies personals, autèntiques, translúcides i silencioses.

Durant la inauguració, Tatiana Blanqué ha fet un recorregut guiat explicant a tots els assistents a la inauguració l’evolució de la seva pintura i com les copes dels arbres ara esdevenen el que ella anomena “llàgrimes”. A les” llàgrimes” predomina la gestualitat i la força del color en contraposició a les composicions on el traç meticulós té tot el protagonisme.

Ha estat una enriquidora experiència que ha permès al públic assistent endinsar-se a l’univers pictòric de l’artista. També ha hagut ocasió de formular preguntes sorgides arran de les seves explicacions que han estat resoltes per la mateixa Tatiana.

Nombrosos clients, seguidors i amics de l’artista s’han reunit avui a la galeria d’art per descobrir de prop les seves darreres creacions: olis, tintes, tècniques mixtes, imatges digitalitzades i escultures.

Com és habitual, un cop finalitzada la presentació, sortegem una petita obra original entre els assistents. Aquí teniu la imatge de l’entrega. Enhorabona a l’afortunat!

Si vols veure l’exposició al complet, entra aquí
2 thoughts on “Inauguració Tatiana Blanqué”
  1. Hello! Do you know if they make any plugins to assist
    with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted
    keywords but I’m not seeing very good success.

    If you know of any please share. Thank you!
    I saw similar article here: GSA Verified List

Leave a Comment