Inaugurem l’exposició “Veïns” de Tomàs Sunyol

Dijous 7 d’octubre a les 19h tens una cita a la Sala Rusiñol.

No et perdis aquest video perquè l’artista personalment et convida a la inauguració.

Sunyol explicarà el perquè d’aquesta nova col·lecció i la historiadora i crítica d’art Imma Pueyo farà una anàlisi tècnic de l’obra.

Tal i com diu Sunyol al video, l’exposició Veïns és un recorregut pel carrer de la seva infantesa i joventut vist des de dos angles diferents. T’avancem que a l’exposició el carrer és vist des de dues mirades diferents:

La mirada en primer pla del carrer: els veïns, les portes obertes, proximitat, complicitat. La mirada ràpida, intensa i propera, tot a tocar, a prop, tot molt a prop, la mirada directa i senzilla dels joves veïns. Plans de colors intensos i texturitzats, de pintura a l’oli sobre tela o fusta, que envolten portes plenes de vida.

La mirada en perspectiva del carrer: els veïns, les portes que es miren cara a cara i les portes aïllades. La mirada llunyana, calidoscòpica, complexa, la mirada llarga, molt llarga, de dos eterns veïns. Calidoscopis de colors que componen carrers pintats a l’oli sobre tela.

Recorda que si no pots assistir presencialment a la inauguració, a la Sala Rusiñol tens l’oportunitat de seguir-nos en directe a travès del nostre Instagram https://www.instagram.com/salarusinyol/

Leave a Comment