Vernissatge Temps de Flors (10 març 2017)

 

En aquesta vida és important arribar a temps. Però si arribes amb un xic d’anticipació, encara millor! Aquest és el cas de l’exposició “Temps de flors”. A pocs dies de l’inici oficial de la primavera, a Sant Cugat del Vallès —l’anomenada “ciutat jardí”— ha començat ja l’esclat floral. La Sala Rusiñol s’hi afegeix just a temps!

 

 

 

 

 

Aquesta mostra és una col·lectiva amb la participació de diversos pintors que conflueixen en la temàtica escollida. Amb tot, la Montserrat Masdeu és qui aporta el major nombre de quadres (una quinzena). Com ha dit en Cadena, «ella és la qui talla el bacallà». A més hi trobem obra d’en Jordi Amagat, Mª Dolors Raich, Francesc Cabanas, Simó Busom i Amadeu Casals.

 

 

 

El clàssic de la Masdeu són els hivernacles. Aquesta vegada, però, hi incorpora un tema que és una novetat per a nosaltres: cases enjardinades de Suècia. Com és això? La vida mateixa! La font d’inspiració han estat els viatges que ella ha fet a aquest país per anar a visitar part de la seva família.

 

 

 

 

 

Josep Mª Cadena: «Hem d’agrair a la Sala Rusiñol l’encert de programar una exposició col·lectiva que és una afirmació pictòrica de l’arribada del bon temps. La meteorologia té uns cicles que, malgrat la seva predicibilitat, sempre ens admiren. I ara és el període de les flors, de la regeneració vital, de l’alegria amb què hem d’anar cap a un esdevenidor millor».

 

 

 

 

 

 

«L’època d’esplendor que segueix a l’hivern mostra que la pluralitat en harmonia aporta riquesa i goig, a l’igual que la presència de sis artistes plàstics en aquesta exposició proporciona la satisfacció de gaudir d’una varietat de personalitats pictòriques, totes elles magnífiques» (De la ressenya d’en Josep Mª Cadena).

  

MÉS FOTOS DEL VERNISSATGE

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Leave a Comment