“Nit de l’Art” a Sant Cugat del Vallès (29 maig 2010)

20100529-nit-de-lart-12

El passat dissabte dia 29 de maig es celebrà la X Nit de l’Art a Sant Cugat. Nombrosos seguidors de les nostres exposicions s’aplegaren entorn de la Sala Rusiñol per tal de visitar l’exposició de Jesús Casaus. El to distès de la celebració creà un ambient molt agradable.

20100529-nit-de-lart-23Aquesta instantània recull un dels moments en què els visitants entraven a la Sala Rusiñol. Alguns havien d’esperar uns instants per poder entrar a la sala degut a la gran quantitat de persones que s’hi concentraren.
20100529-nit-de-lart-33 Al pis superior de la Sala moltes persones interessades a rebre el nostre newsletter aprofitaren el moment per deixar-nos constància de les seves dades electròniques. Poder seguir la nostra programació on line genera un gran interès.
20100529-nit-de-lart-43 Vista de part de l’escala i la planta inferior de la galeria que ens permet veure la gran afluència de públic interessada a visitar-nos. Aquesta va estar la tònica predominant fins ja tocades les 12 de la nit.
One thought on ““Nit de l’Art” a Sant Cugat del Vallès (29 maig 2010)”
  1. Wow, superb blog format! How lengthy have you ever been running a
    blog for? you made running a blog glance easy. The full look of your web
    site is wonderful, let alone the content material! You can see similar here sklep online

Leave a Comment