“La propera”: Miquel Cabanas (17.XII.2010 – 12.I.2011)

En la celebració dels nostres 25 Anys, he volgut reservar l’exposició de Nadal —sempre extraordinària per a nosaltres— al meu estimat pare, en Miquel Cabanas i Alibau, pintor i poeta distingit a Sant Cugat del Vallès. Li retrem homenatge amb l’exposició Miquel Cabanas (1916-1995). Cal aprofitar la travessia.

Durant el vernissatge presentarem dos llibres que la Sala Rusiñol ha editat per a l’ocasió: el llibre que reprodueix tota l’obra ara exposada, i l’Antologia íntima, que és un recull de dibuixos i fragments de poesies de l’artista. Els nostres socis del Fons d’Art rebran com a regal un d’aquests llibres.

En Josep Mª Cadena, periodista i crític d’art, ens il·lustrarà amb elevada perspectiva tot aquest tresor del que la Sala Rusiñol es considera hereva. Aquesta exposició ja és disponible online al nostre web. El vernissatge tindrà lloc el DIVENDRES 17 de desembre, a les 19:30 h.

5 thoughts on ““La propera”: Miquel Cabanas (17.XII.2010 – 12.I.2011)”
  1. Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
    I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords
    but I’m not seeing very good gains. If you know of any please share.
    Thanks! You can read similar blog here: Ecommerce

Leave a Comment