“La propera”: Carlos Díaz (9.IV-4.VI.2014)

ESTEM DE CELEBRACIÓ!!!

Aquest mes cumplim 28 anys i, com ja és tradició a la Sala Rusiñol, ho celebrem oferint-vos una extraordinària exposició que omple les tres sales de la galeria.

Per aquest 2014 hem seleccionat CARLOS DÍAZ artista que, tot i la seva important trajectòria, és la primera vegada que exposa amb nosaltres. “Lum robada” és el titol escollit per aquesta col·lecció d’olis on, evidentment, la llum és l’eix central que aglutina els diversos temes que la fonamenten.

En aquestes dates de celebració no volem deixar d’agrair als nostres socis de fons d’art, clients i amics la fidelitat que ens han demostrat al llarg d’aquests 28 anys. Entre tots heu fet gran la família de la Sala Rusiñol!

Aquest DIVENDRES dia 9 de maig a les 19.30 h estarem més contents que mai de poder-vos saludar durant la inauguració. També ens acompanyarà l’artista i el periodista i crític d’art Josep M. Cadena.

Us hi esperem!

3 thoughts on ““La propera”: Carlos Díaz (9.IV-4.VI.2014)”
  1. Hi there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
    If you know of any please share. Appreciate
    it! I saw similar art here: Backlinks List

  2. Hello! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
    I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
    If you know of any please share. Appreciate
    it! You can read similar text here: GSA Verified List

Leave a Comment