Inauguració Pilarín Bayés (20 desembre 2018)

Avui es nota que tenim una visita molt especial: Pilarín Bayés. De fet, podríem dir que el primer acte de la inauguració ha tingut lloc a la mateixa entrada de la Sala Rusiñol: l’artista —assetjada per una bona colla de joves i no tan joves— ha dedicat una estona a signar exemplars del seu llibre “La meva vida”.

 

 

La segona sorpresa de la inauguració, ja que ha estat la pròpia alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, la Carmela Fortuny, qui ha introduït els parlaments: després d’agrair el compromís cultural de la Sala Rusiñol amb la ciutat, ha fet un elogi tan sentit de la Pilarín que ha acabat dient: «Voldria ser com tu».

 

 

Ni les dificultats més greus de tràfic han pogut impedir l’arribada del nostre crític d’art, en Josep Mª Cadena. Encara esbufegant per arribar a temps i per l’esforç en obrir-se pas a l’interior de la Sala Rusiñol, ens ha brindat una llum que fa pensar: «Podria pensar-se que l’estil de la Pilarín és “humorístic”, però en realitat jo el catalogaria com a “humanístic”».

 

 

 

«Tendrament irònica, seriosa i divertida, Pilarín Bayés conjumina una perfecta combinació de realisme descriptiu i alta creativitat artística. Tothom pot sentir-se identificat en els seus dibuixos, plens de vida en el traç i en els colors» (de la ressenya escrita d’en Josep Mª Cadena).

 

 

 

Abans dels sorteigs habituals de cada inauguració, la Pilarín Bayés ens ha adreçat unes paraules d’agraïment i ens ha confiat que el que més l’omple és haver pogut fer de mestra per altres. No hi ha hagut torn de preguntes, perquè tothom volia saludar-la, parlar-li i demanar-li un autògraf o fotografiar-se amb ella… La festa estava servida!

 

 

 

MÉS FOTOS DEL VERNISSATGE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Inauguració Pilarín Bayés (20 desembre 2018)”
 1. What i do not understood is in fact how you’re no
  longer really much more neatly-favored than you may be right now.
  You’re so intelligent. You realize thus considerably in relation to this matter, produced me individually believe it from a
  lot of various angles. Its like women and men aren’t interested unless it’s one thing to do with Lady gaga!
  Your personal stuffs excellent. Always care for it up!

  I saw similar here: Najlepszy sklep

 2. Hi! I could have sworn I’ve visited your blog before
  but after going through some of the posts I realized it’s
  new to me. Anyways, I’m definitely happy I discovered it and I’ll be book-marking it and checking back regularly!

  I saw similar here: Najlepszy sklep

 3. Hi there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Appreciate it! You
  can read similar art here: Sklep online

Leave a Comment