Inauguració Mejan (5 setembre 2019)

Ignasi Cabanas dóna la benvinguda a tots els assistents després del descans estival, i inicia la temporada 2019-2020. El primer dels artistes d’aquest nou curs és en Mejan, qui ha presentat una acurada selecció del seu treball més recent, amb una evolució molt positiva en la calitat del color, tot i mantenir el seu segell personal.

 

 

 

Tot seguit Josep M. Cadena comença el seu parlament tot explicant que l’Art ens permet entendre que malgrat tot el que ens passa hi ha coses que són permanents però que, alhora, evolucionen i aquesta permanència evolucionada és la que manifesta Mejan a la seva obra

 

 

 

 

 

 

Mejan sap trobar la sensibilitat, el sentit de societat, de perfecció, allò que va més enllà. Porta anys practicant la pintura, ha evolucionat i sap trobar, en aquest moment dolç en què es troba, aquest sentit de manifestació de la natura com a voluntat de créixer, com a voluntat de perfecció

 

 

 

Arriba el torn del pintor. Després d’agrair la nombrosa assistència a la inauguració també ha volgut dedicar unes paraules a la galeria i a en Josep M. Cadena. Igualment, ha destacat que aquesta és la cinquena exposició individual que presenta a la Sala Rusiñol.

 

 

 

 

Finalment arriba el torn de les preguntes. Destaquem una de les qüestions que feia referència al fet de si aquestes obres són pintades al natural o no. Davant aquesta qüestió en Mejan ha explicat que inicialment va començar pintant del natural, inspirat especialment pels paisatges de l’Empordà, però ara ja compta amb una memòria interioritzada que li permet treballar d’una altra forma.

 

 

 

MÉS FOTOS DEL VERNISSATGE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment