Inauguració Juan Luis Jardí (8 juny 2018)

 

Ignasi Cabanas dóna la benvinguda a Juan Luis Jardí. “Aquesta és la tercera exposició individual que presentem a Sant Cugat  de l’obra d’aquest artista que no deixa indiferent a ningú”.

 


 

 

 

 

Josep M. Cadena: “L’exposició de Jardí és una exposició premonitòria de com hauria de ser la nostra societat. Societat que creu en la màgia de la realitat”.

“Els seus quadres són silenciosos però parlen i recorden les nostres activitats”.

 

 

I continua Cadena: “Hi ha un quadre a l’exposició que és el que dóna títol a la mostra “Silenci”. És un quadre contradictori perquè d’una banda veiem un paisatge silenciós, on predominen les deixalles,  i, per un altra, un nen que plora. I això em sorprèn però d’una manera positiva perquè ens fa meditar sobre el passat, tot i que és una pintura que mira cap endavant”.

 

 

 

 

Ara és el moment en què l’artista s’adreça als assistents. En primer lloc  els agraeix la presència . Seguidament comenta: “Aquesta exposició és el treball de molts mesos d’autoexigència. No sé si ho he aconseguit, o no, però aquest és el resultat”.

I afegeix: “El silenci per mi és fonamental. Cada dia el necessito més. Sempre el busco però és molt difícil trobar-lo”.

 


 

 

Arriba el torn de les preguntes. Un dels assistents fa referència a les obres on L’ Havana té el protagonisme i ell contesta: “Cuba m’encanta. La primera vegada que vaig anar, ja fa més de quinze anys, em va fascinar. Per mi és el lloc més bell del món. És un país de gran personalitat, ancorat en el temps. Aquí s’està perdent la bellesa i per això m’agrada tant Cuba”.

 

 

 

MÉS FOTOS DEL VERNISSATGE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Inauguració Juan Luis Jardí (8 juny 2018)”
  1. Wow, marvelous blog structure! How long have you ever been running a blog for?
    you made running a blog glance easy. The overall glance of your web site
    is wonderful, as neatly as the content material! You can see
    similar here najlepszy sklep

Leave a Comment