Homenatge a Miquel Cabanas i Alibau (11-29.V.2010)

miquel-cabanas-cotxeresEns omple de joia anunciar-vos que Espais d’Art Cotxeres-Casinet ret homenatge al meu estimat pare Miquel Cabanas (Sants, Barcelona 1916 – Sant Cugat del Vallès 1995).

Coneixedors de la trajectòria i qualitat de la seva obra, des de la direcció del centre han mostrat un gran interès en organitzar aquesta exposició que, sota el títol d’“Antologia íntima”, conjumina il·lustracions i passatges poètics realitzats durant els últims deu anys de la seva vida.

L’exposició s’inaugurarà a les “Cotxeres de Sants” (c/ Sants, 79 – 08014 Barcelona), el proper DIMARTS 11 a les 19:30 h.

La presentació anirà a càrrec del periodista i escriptor Albert Torras i del museòleg, historiador i crític d’art Ramon Casalé. Com a cloenda de l’acte, Núria Feliu donarà lectura als poemes.

Ignasi Cabanas Castells (Director de la Sala Rusiñol)

* * *

Nos llena de alegría anunciaros que Espais d’Art Cotxeres-Casinet rinde homenaje a mi querido padre Miquel Cabanas (Sants, Barcelona, 1916 – Sant Cugat del Vallès, 1995).

Conocedores de la trayectoria y calidad de su obra, desde la dirección del centro han mostrado un gran interés por organizar esta exposición que, bajo el título de “Antología íntima”, une ilustraciones y pasajes poéticos realizados durante los últimos diez años de su vida.

La exposición se inaugurará en las “Cotxeres de Sants” (c/ Sants, 79 – 08014 Barcelona), el próximo MARTES 11 a las 19:30 h.

La presentación irá a cargo del periodista y escritor Albert Torras y del museólogo, historiador y crítico de arte Ramón Casalé. Para cerrar el acto, Núria Feliu serà la encargada de dar lectura a las poesías.

Ignasi Cabanas Castells (Director de la Sala Rusiñol)

2 thoughts on “Homenatge a Miquel Cabanas i Alibau (11-29.V.2010)”
Leave a Comment