“50 dotzes”: 25 ANYS de la Sala Rusiñol (17 juny 2011)

Cinquanta pintors i “50 dotzes” per als 25 ANYS de la Sala Rusiñol: una celebració d’allò més entranyable. Un dia inoblidable i moltíssima emoció! Primera fita!: el claustre del Monestir de Sant Cugat. En aquest marc tan incomparable han rebut la benvinguda els pintors i hem pogut fer la “foto de família”.
“Pròxima estació”: la Sala Rusiñol. Plena de gom a gom, com mai: pintors, amics… Tots! L’Ignasi Cabanas, envoltat de tots els pintors, recorda el que han estat aquests 25 anys de treball incansable, amb els no menys infatigables artistes.
En Josep Mª Cadena: felicita la Sala Rusiñol i la família Cabanas. Ha tingut el detall (i la feinada) de fer un esment de tots i cada un dels pintors, per estricte ordre “analfabètic”, ha dit ell. El primer, en Aguilar Moré. El darrer, com sempre, en Vives Fierro. Entre mig, els altres quaranta-vuit.
L’Antoni Vives Fierro, per ser “el darrer”, ens ha saludat a tots en nom de tots els pintors, amb especial felicitació per a la Victòria, l’Ignasi i l’equip sencer de la Sala Rusiñol.
La resta de la festa… a la carpa de la Plaça del Monestir. “Inaugura” l’accés a la carpa la Sra. Cristina Paraira, Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Sant Cugat. Després, havaneres, sopar-cocktail, amistat i el sorteig de 50 notes d’art.
MÉS FOTOS DEL VERSISSATGE

17 thoughts on ““50 dotzes”: 25 ANYS de la Sala Rusiñol (17 juny 2011)”
 1. I was more than happy to discover this great site.
  I want to to thank you for ones time for this particularly wonderful read!!
  I definitely savored every bit of it and i
  also have you book-marked to check out new
  stuff on your web site. I saw similar here: Dobry sklep

 2. Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.

  If you know of any please share. Thank you! You can read similar article here:
  Hitman.agency

 3. Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!
  https://englishmax.ru/

Leave a Comment