“50 dotzes”: 25 ANYS de la Sala Rusiñol (17 juny 2011)

Cinquanta pintors i “50 dotzes” per als 25 ANYS de la Sala Rusiñol: una celebració d’allò més entranyable. Un dia inoblidable i moltíssima emoció! Primera fita!: el claustre del Monestir de Sant Cugat. En aquest marc tan incomparable han rebut la benvinguda els pintors i hem pogut fer la “foto de família”.
“Pròxima estació”: la Sala Rusiñol. Plena de gom a gom, com mai: pintors, amics… Tots! L’Ignasi Cabanas, envoltat de tots els pintors, recorda el que han estat aquests 25 anys de treball incansable, amb els no menys infatigables artistes.
En Josep Mª Cadena: felicita la Sala Rusiñol i la família Cabanas. Ha tingut el detall (i la feinada) de fer un esment de tots i cada un dels pintors, per estricte ordre “analfabètic”, ha dit ell. El primer, en Aguilar Moré. El darrer, com sempre, en Vives Fierro. Entre mig, els altres quaranta-vuit.
L’Antoni Vives Fierro, per ser “el darrer”, ens ha saludat a tots en nom de tots els pintors, amb especial felicitació per a la Victòria, l’Ignasi i l’equip sencer de la Sala Rusiñol.
La resta de la festa… a la carpa de la Plaça del Monestir. “Inaugura” l’accés a la carpa la Sra. Cristina Paraira, Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Sant Cugat. Després, havaneres, sopar-cocktail, amistat i el sorteig de 50 notes d’art.
MÉS FOTOS DEL VERSISSATGE

Leave a Comment