Inaugurem la temporada amb Maite Farreres

“Traç i color” és la nova col·lecció de l’artista Maite Farreres amb la que inaugurem la temporada d’exposicions 2024-2025.

Maite Farreres és una artista multidisciplinària que combina la pintura amb la música i el món financer. Ha combinat els estudis d’Il·lustració Artística de Grau Superior a l’Escola d’Arts Pau Gargallo i l’Escola de Belles Arts de Lleida amb els estudis de Gestió i Administració Pública, Màster en Direcció Econòmica i Financera, Màster en Màrqueting Digital i Executive MBA.

La seva tècnica és a primera vista desenfadada i espontània, amb un traç en tinta xinesa, enèrgic i directe sobre el paper,  que caracteritza la seva personal pinzellada.

La inauguració és aquest dijous 5 de setembre a les 19h. Comptarem amb la presència de l’artista. Per la seva banda, la també artista, Gemma Riba Roca serà l’encarregada del comentari crític.

No hi faltis!

2 thoughts on “Inaugurem la temporada amb Maite Farreres”
  1. Hi Neat post Theres an issue together with your web site in internet explorer may test this IE still is the marketplace chief and a good component of people will pass over your fantastic writing due to this problem

  2. I have not checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I’ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

Leave a Comment